• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україну прибув глава Європейського бюро ВООЗ

    Опубликовано: 2020-12-14 17:00:27

    В Україну у неділю з офіційним візитом прибув директор Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) доктор Ганс Клюге. Про це повідомляє ВООЗ у Facebook, передає УНН.

    “Протягом наступних декількох днів доктор Клюге зустрінеться з представниками уряду, ООН, партнерами з розвитку та представниками гуманітарних організацій. Також директор Європейського регіонального бюро ВООЗ зустрінеться з медпрацівниками, які знаходяться на передовій у боротьбі з пандемією COVID-19, та відвідає лабораторний центр, де проводять тестування на COVID-19”, — йдеться в повідомленні.

    Зазначається, що на порядку денному візиту глави Європейського бюро ВООЗ — реагування на пандемію COVID-19 в Україні, вакцинація та трансформація системи охорони здоров’я. Разом Клюге до України приїхав директор відділу CSE ВООЗ доктор Гундо Вайлер.

    Нагадаємо, в Україні за останніми даними зафіксовано понад 894 тис. випадків COVID-19, приріст за минулу добу — 9176. За час пандемії від коронавірусу одужали понад 501,5 тис. людей, понад 15 тис. — померли.

    Наталія Затуливітер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.