• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віце-прем'єр-міністр Уруський відвідав бронетанковий завод

    Опубликовано: 2020-12-11 15:30:56

    Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський відвідав ДП "Харківський бронетанковий завод" у рамках офіційного візиту до Харківщин. Передає прес-служба відомства.

    «Особисто ознайомився із виробничими потужностями заводу, поточним процесом ремонту військової техніки та заслухав плани подальшого розвитку заводу. На підприємстві триває активна робота над виконанням замовлення від Міноборони України. Завод проводить капітальний ремонт більше декількох десятків одиниць техніки для українських військових. Крім того, разом із "Заводом імені Малишева" проводиться модернізація танків Т-64БМ2 для вітчизняних бронетанкових підрозділів», -повідомив О. Уруський.

    Під час зустрічі з керівництвом підприємства він обговорив поточну ситуацію на заводі, наявні проблеми та шляхи їх подолання.

    За його словами, "Харківський бронетанковий завод" одне з тих оборонних підприємств, яке в рамках загального плану реформування державного сектору оборонної промисловості має увійти до складу майбутньої холдингової компанії "Бронетехніка".

    Прес-служба Мінстратегпрому

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.