• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • БЮТ пропонуватиме підвищити стипендії до прожиткового мінімуму, а пенсії – на 50%

    Опубликовано: 2006-03-22 16:57:00

    Голова парламентського комітету з питань правової політики, кандидат в нардепи від Блоку Юлії Тимошенко Василь Онопенко 21 березня у Чернівцях заявив, що у програмі БЮТ дуже потужно представлений соціальний блок. "Ми плануємо реально підтримати ті прошарки населення, які є найбільш незахищеними у соціальному плані. Блок Юлії Тимошенко буде пропонувати підвищити стипендії до прожиткового мінімуму, тобто до 426 гривень. Пенсії також мають зрости на 50% і бути не нижчими за прожитковий мініму

    Він повідомив, що у лютому БЮТ пропонував проголосувати у парламенті рішення про спрямування 9 млрд грн на виплату боргів по заощадженнях громадян, його підтримали СПУ, фракція Української Народної партії, але не підтримала "Наша Україна" та Партія регіонів. Василь Онопенко вважає, що найти ці 9 млрд цілком реально, якщо провести зміни в економіці. "Юлія Тимошенко на посадах віце-прем’єра і прем’єр-міністра доводила, що кошти можна знаходити, якщо виводити ресурси з тіні. За час її перебування на посаді прем’єр-міністра до бюджету були додатково залучені 40 мільярдів гривень", – зауважив представник БЮТ.Василь Онопенко заявив, що БЮТ наполягатиме на денонсуванні укладеної 4 січня газової угоди з Росією, яка лише знищить енергетичну незалежність України, а також виступатиме проти будівництва в Україні могильника ядерних відходів.Водночас він переконаний, що Україні підвищення ціни на газ не уникнути і газ для населення після виборів подорожчає мінімум вдвічі.

    Инф. Рolitikum



     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.