• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Максим Куций запросив до Одещини китайських фахівців, які в Ухані розгортали польові шпиталі

    Опубликовано: 2020-10-27 14:30:32

    Керівник Одеської ОДА Максим Куций запросив фахівців Китайської Народної Республіки до Одещини, аби перейняти досвід у розгортанні польових госпіталів та боротьбі з коронавірусом.

    Про це він розповів під час онлайн-зустрічі із Генеральним консулом Китайської Народної Республіки в Одесі Сун Ліцюнь.

    «Цінним для нас є китайський досвід в облаштуванні в оперативному порядку тимчасових госпіталів та лікарень, використання медичних протоколів та медпрепаратів, які є ефективними у Піднебесній.

    Наразі ми вже домовилися про онлайн-заходи з китайськими фахівцями. Також я запросив  їх безпосередньо до нас, на Одещину. Практичний досвід та очне навчання були б для нас безцінними, тож, ми дуже сподіваємося на такий візит», — зазначив Максим Куций.

    Він подякував представникам КНР за масштабну допомогу в боротьбі з коронавірусом. Тисячі тест-систем, масок, захисних окулярів, рукавичок та інших засобів індивідуального захисту були направлені в українські лікарні з КНР.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.