• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Теплодар, що на Одещині, нарешті отримав свій власний газопровід за 39 років існування

    Опубликовано: 2020-10-23 14:48:04

    «Проект розробки газопроводу у Теплодарі нарешті повністю завершено. Проект газифікації розроблено за ініціативи Одеської ОДА», — наголосив керівник Одеьскої ОДА Максим Куций, який прибув у Теплодар з робочим візитом.

    Очільник області зауважив, що у 2019 році Теплодар потрапило до інвестиційної програми «Одесагазу». У її рамках за рік до міста було прокладено новий газопровід протяжністю 5 кілометрів.

    «Для теплодарівців це справді велика подія, можна сказати, що свого газопроводу вони чекали 39 років. І спільними зусиллями нам нарешті вдалося реалізувати цей проект для мешканців Теплодара. Тепер вони отримали шанс проводити зими з теплими батареями та суттєво зменшеними платіжками за теплопостачання», — зазначив керівник ОДА.

    Максим Куций розповів, що місто Теплодар засновувалося як селище будівельників Одеської атомної електростанції. Тож першочергово передбачалося, що Теплодар опалюватиметься від надлишкового тепла майбутньої електростанції. Втім проект заморозили й АЕС не побудували, а мешканці міста були змушені розраховувати на тепло з місцевої ТЕЦ, яка працює на чверть своєї потужності. Щоосені місто стикалося з великими заборгованостями й розпочати опалювальний сезон у Теплодарі було справжнім викликом.

    «Наступне завдання для місцевої влади – побудувати у місті сучасну автономну котельню. Я ж зі свого боку гарантую всю необхідну підтримку. Цей проект має бути завершений комплексно, аби місто нарешті почало дарувати своїм мешканцям тепло взимку — квартири теплодарців опалювалися вчасно та безперебійно», — резюмував Максим Куций.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.