• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров: «Mittal Steel виконує свої зобов’язання»

    Опубликовано: 2006-03-22 11:10:00

    20 березня в місті Кривий Ріг побував прем’єр-міністр України Юрій Єхануров. Він взяв участь в урочистому відкритті будинку милосердя, в якому будуть жити і утримуватись за рахунок коштів міського бюджету літні одинокі люди.

    Коментуючи завершення першої перевірки виконання інвестиційних і соціальних зобов’язань, зафіксованих у договорі купівлі 93,02% акцій ВАТ «Криворіжсталь» компанією Mittal Steel, яку виконали фахівці Фонду держмайна України минулого тижня, Юрій Єхануров в Кривому Розі сказав наступне:

    - Дуже важливо те, що перша перевірка роботи компанії  Mittal Steel на підприємстві (колишній «Криворіжсталі») за три місяці, які минули, свідчить, що інвестор виконує свої зобов’язання. Є деякі питання, але ж ще не вийшли всі терміни. Така перевірка буде тривати постійно. І я хотів би, щоб і працівники підприємства, і жителі міста Кривого Рогу були впевнені, -  ми за цим будемо уважно стежити. Нині, здається, у кожному куточку України цікавляться – чи виконуються зобов’язання компанією  Mittal Steel, які вона взяла на себе, купуючи акції ВАТ «Криворіжсталь». Контролювати це – має завдання і виконує його Фонд держмайна України від імені держави.

    Інф. газета «Металург»  - щотижневик ВАТ «Мiттал Стiл Кривий Рiг»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.