• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Субсидії не скорочують, відбувається економія - Гетманцев

    Опубликовано: 2020-10-08 09:45:24

    В Україні ні розмір, ні перелік осіб, які отримують субсидії - не скорочуються. Відбувається певна економія через збільшення мінімальної зарплати. Про це в ефірі телеканалу Zik розповів голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає УНН.

    "Я би не перебільшував значення цього рішення про скорочення субсидій і не називав би його взагалі скороченням субсидій, бо насправді субсидії не скорочуються взагалі. Ті, хто отримував субсидії на початку року, вони так само будуть отримувати її і зараз. Ні розмір субсидії, ні перелік осіб, які отримують субсидії - не скорочується", - сказав Гетманцев.

    За його словами, відбувається просто математичний перерахунок сум, які виділяються на субсидії.

    "Там відбулася певна економія за рахунок певних процесів, які відбуваються у суспільстві. Це збільшення мінімальної заробітної плати, наприклад. Ви розумієте, що воно тягне за собою підвищення доходів населення, на відповідну суму зменшуються субсидії. Якщо ми говоримо про те, що люди звернулися у меншій кількості для отримання субсидій, то це також джерело для економії субсидій", - додав Гетманцев.

    Нагадаємо, за інформацією Мінсоцполітики, під час карантину було спрощено призначення допомог і переоформлення субсидій. Понад 3 млн сімей автоматично перепризначили субсидії.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.