• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДК “Укргазвидобування” газифікувала село Добропілля та смт. Старий Мерчик на Харківщині

    Опубликовано: 2006-03-21 16:07:00

    Сьогодні у с. Добропілля Валківського району на Харківщині відбулася урочиста церемонія введення в експлуатацію сільського газопроводу. У церемонії взяли участь начальник газопромислового управління (ГПУ) «Хакрівгазвидобування» Григорій Сушко, перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Володимир Бабаєв, керівники місцевих органів влади.

    В будівництво газорозподільних пунктів та газопроводу загальною протяжністю 11,6 км ДК «Укргазвидобування» вклала понад 2,2 млн. грн. Частка держави в цьому будівництві – 0,2 млн. грн. З пуском газопроводу майже 200 добропільських родин отримали блакитне паливо.

    У смт. Старий Мерчик Валківського району, де живуть працівники  Юліївського нафтогазового промислу ГПУ «Хакрівгазвидобування», ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію перший пусковий комплекс газопроводу. В будівництво мереж та газорозподільного пункту Компанія вклала 1,9 млн. грн. 6,4 км газомагістралі пролягли по шести селищних вулицях, де налічується понад 250 будинків. Нинішнього року Компанія планує виділити 0,55 млн. грн., прокласти ще 7 км газопроводу та повністю завершити газифікацію селища.

    У планах ДК «Укргазвидобування» також завершення реконструкції Добропільського сільського будинку культури і підключення його до газової магістралі. Компанія виділила на дані цілі 0,9 млн. грн.

    Загальна сума інвестицій Компанії в соціальні проекти с. Добропілля та смт.Старий Мерчик складає понад 5,5 млн. грн.

    Довідка: У 2005 році на розвиток соціальної інфраструктури Харківської області НАК «Нафтогаз України» виділила 49,1 млн. грн. У 2006 році, згідно з угодою про співпрацю між НАК «Нафтогаз України» та Харківською облдержадміністрацією, передбачається виділення 67,8 млн. грн. 

    Харківське регіональне представництво прес-центру НАК «Нафтогаз України»







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.