• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Порти повинні зважувати вантажі - експерт

    Опубликовано: 2020-09-09 16:30:40

    Левова частка перевантажених фур йде в порти, тому боротися з перевантаженням потрібно там. Про це в коментарі УНН заявив експерт громадської компанії "Європатруль" В'ячеслав Коновалов.

    "Куди їдуть перевантажені фури? Я вам відповідаю - у порти. Так чому б у самих портах не важити вантажі, там є свої вагові комплекси, там не треба нічого нового будувати, просто треба налагодити контроль", - говорить представник "Європатруля".

    Коновалов пояснив, що, якщо зобов'язати порти не приймати перевантажені фури, тоді їм просто буде не вигідно везти таку вагу, з якою їх не приймуть у пункті призначення.

    "Щоб стивідори не приймали перевантажені фури. Понад 40 тонн і так далі. Зрозуміло, що вантажівка розрахована на 60 тонн, деякі навіть 100 тонн можуть перевозити. Сенс, щоб з ними розібратися у точці, куди вони везуть це. Щоб їм не вигідно було везти свої великі фури через пів країни, руйнуючи дороги. Тому що їм потім доведеться їх розвантажувати десь, якимось чином, інакше фура в порт не заходить", - підсумував Коновалов.

    Нагадаємо, раніше з пропозицією зобов'язати порти зважувати вантажі виступив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Також він повідомив, що до кінця року в Україні запустять 50 комплексів автоматичного зважування фур у русі.

    Ірина Макаренко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.