• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У першому півріччі 2020 р прибутковість KSG Agro в сегменті свинарства зросла в 6 разів

    Опубликовано: 2020-09-08 15:32:05

    У першому півріччі 2020 р прибутковість KSG Agro в сегменті свинарства зросла в 6 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.  Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

    У першому півріччі 2020 р. прибуток KSG Agro в сегменті свинарства зріс в 6 разів і склав 885 тис. дол. проти 139 тис. дол. в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. При цьому валовий дохід за цей же період зріс на 16,6% - до 4 млн.323 тис. дол. в першому півріччі 2020 р. проти 3 млн. 707 тис. дол. в першому півріччі 2019 р.

    «Наш агрохолдинг має конкурентну перевагу, яка допомагає нам збільшувати прибутковість навіть в досить складний для бізнесу карантинний період, - коментує голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов, - Ми виробляємо свиней однієї з кращих в світі - датської генетики, які в умовах скорочення свинячого  поголів'я в Україні через АЧС, користуються незмінно високим попитом.  Крім того, ми продовжуємо інвестувати в якісну генетику, що важливо не лише для наших споживачів, а й для українського тваринництва в цілому.  З цією метою ми продовжуємо інвестувати в модернізацію та розвиток свинарського виробництва».

    Сергій Касьянов нагадав, що, незважаючи на складний період, у липні нинішнього року на свинокомплексі в Ниві Трудовій завершена модернізація (де-факто - будівництво) цеху відгодівлі на свинокомплексі в с.Нива Трудова (Дніпропетровська область).  Створення додаткового відгодівельного цеху дозволить свинокомплексу отримати сучасне виробниче приміщення на 2340 голів для відгодовування свиней - поросят від 30 кг та свиней забійної кондиції до 100-110 кг. Крім того, у жовтні цього року заплановане введення в дію додаткового маточника, який поліпшить умови утримання свиноматок на свинокомплексі та дасть можливість збільшити виробництво поросят й їх характеристики. Маточник розрахований на 360 голів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.