• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рада зобов’язала уряд до 1 грудня обрати ескіз великого Державного Герба

    Опубликовано: 2020-08-25 18:00:18

    Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови про оголошення конкурсу на кращий ескіз великого Державного Герба і обрання переможця до 1 грудня 2020 року. Відповідне рішення підтримали 279 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

    “Доручити Кабінету міністрів України провести конкурс на кращий ескіз великого Державного Герба України у такі етапи:

    до 1 жовтня 2020 року утворити організаційний комітет, розробити та затвердити відповідні положення, а також вирішити питання щодо фінансового та матеріально-технічного забезпечення організації та проведення конкурсу.
    до 1 листопада 2020 року здійснити всебічне суспільне обговорення ескізу великого Державного Герба України.
    1 грудня 2020 року визначити переможця та подати на розгляд Верховної Ради України пропозиції, встановлені за результатами конкурсу”, - йдеться у тексті постанови.
    Нагадаємо, комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував парламенту ухвалити в цілому проект постанови про обрання до 1 грудня 2020 року великого Державного Герба України.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.