• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ембарго ввели, щоб підтвердити значимість… дружби

    Опубликовано: 2006-03-17 14:33:00

    2 березня нинішнього року за результатами обстеження спеціалістами Федеральної служби по ветеринарному і фітосанітарному нагляду Російської Федерації дозволили експорт молочної продукції з ПП КФ «Прометей» (філіал заводу «Менський сир»), Чернігівська обл.; ЗАТ «Пирятинський сирзавод», Полтавська обл.; ПП «Рось» (філіал «Роменського молочного комбінату»), Сумська обл.

    Сьогодні, 17 березня, до Мінагрополітики надійшов лист від Федеральної служби по ветеринарному та фітосанітарному нагляду, де сповіщається про дозвіл на експорт молочної продукції ще з двох підприємств: ЗАТ «Хмельницька маслосирбаза» (м. Хмельницький) та ЗАТ «Гадячсир» (Полтавська обл., м. Гадяч). У листі зазначено, що всі 5 підприємств відкриті для поставок продукції до Росії «умовно, з урахуванням наших дружніх стосунків». Судячи з усього у наших російських друзів, почуття дружби виражається шляхом відбирання цілого і повернення його потім шматочками.

               

    Прес-служба Мінагрополітики






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.