• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готується стати учасником конкурсу на проведення Олімпійських ігор – нарада в ОП

    Опубликовано: 2020-07-31 17:30:23

    Україна працює над можливістю участі у конкурсі на проведення Олімпійських ігор 2028 чи 2030 років. Про це йшлося на нараді за участі керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, повідомляє УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Офісу Президента.

    За дорученням Володимира Зеленського Офіс Президента спільно з Національним олімпійським комітетом опрацьовує питання приїзду в Україну голови МОК, і Єрмак висловив переконання, що це було б доброю нагодою показати, як Україна готується до того, щоб стати одним з учасників конкурсу на проведення Олімпійських ігор.

    “Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт повідомив, що президент НОК Сергій Бубка працює над питанням участі України у конкурсі на проведення Олімпійських ігор 2028-го чи 2030 року. Він також зазначив, що як колишній учасник Олімпійських ігор підтримує реалізацію проекту, який дасть значний поштовх для розвитку масового спорту та спорту вищих досягнень, зокрема його зимових видів”, — йдеться у повідомленні.

    На нараді обговорили проект створення в Україні високогірного всесезонного спортивно-туристичного кластеру “Боржава”.

    Тетяна Юдіна

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.