• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білл Гейтс: для повного захисту від коронавірусу буде потрібно кілька доз вакцини

    Опубликовано: 2020-07-23 16:30:14

    Повний захист від зараження новим коронавірусом зможе забезпечити ін'єкція декількох доз потенційної вакцини. Таку думку висловив засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс в інтерв'ю для телеканала CBS, передає УНН.

    “Жодна з вакцин на даний момент не виглядає так, ніби вона буде працювати з введенням однієї дози, — вважає мільярдер, який фінансує, зокрема, проекти в галузі охорони здоров’я. — З самого початку це була лише надія”.

    Філантроп, що пожертвував на боротьбу з інфекцією 300 млн доларів, заявив про необхідність глобальних зусиль для поширення вакцини по всьому світу. “Якщо ви прагнете повністю бути перешкодою для передачі (коронавірусу), то вам потрібно охопити 70-80% (населення) в глобальному масштабі. Це неймовірно великі цифри”, — зазначив підприємець.

    Гейтс, який з 2015 року попереджав про загрозу пандемії, визнав, що “буде багато невизначеностей” щодо ефективності будь-якої вакцини, але підкреслив, що препарат “з часом покращиться”.

    Він також піддав критиці заяви президента Дональда Трампа про найнижчий рівень смертності від коронавірусу у США в порівнянні з іншими країнами. “Майже за всіма показниками (по ситуації з інфекцією) США є одними з найгірших”, — підкреслив один з найбагатших людей планети. “Були допущені серйозні помилки”, — додав він, кажучи про дії влади по боротьбі з поширенням нового коронавірусу. Гейтс, зокрема, вказав, що в США захисні маски носять набагато рідше, ніж в інших країнах.

    Підприємець в черговий раз спростував чутки про його намір імплантувати людям мікрочіпи під виглядом вакцини від нового коронавірусу. За даними соціологічної компанії YouGov, цим твердженням вірять 28% американців. “Правда повинна тріумфувати, — зазначив філантроп, — Я сподіваюся, що це (твердження) зникне, коли люди дізнаються факти”.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.