• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні у поточному році стажуються близько 15 тис. інтернів - МОЗ

    Опубликовано: 2020-07-22 17:30:38

    В Україні на базах інтернатури стажується близько 15 тис. інтернів. Про це під час брифінгу заявила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак, передає кореспондент УНН.

    "Загалом в Україні у 2020 році стажується на базах інтернатури близько 15 тис. випускників медичних університетів", - сказала Ірина Микичак.

    За її словами, в Україні достатньо велика мережа вищих навчальних освітніх закладів, які випускають фахівців у сфері охорони здоров’я - це 120 вишів і 100 комунальних медичних коледжів.

    Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський підписав закон, що дозволяє науково-педагогічним працівникам та лікарям-інтернам надавати медичну допомогу в закладах охорони здоров’я.

    Цей закон підтримала Верховна Рада України, і його ухвалення очікували в МОЗ, оскільки науково-педагогічні працівники, зокрема, не могли бути повноцінними учасниками лікувального процесу.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.