• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спорт генерує 2% ВВП Іспанії - президент Ла-Ліги

    Опубликовано: 2020-06-30 17:30:57

    Спорт є однією з найважливіших галузей в Іспанії, що приносить в цілому 1,35 млрд євро за сезон. Про це заявив президент іспанської Ла-Ліги Хав'єр Тебас, передає УНН із посиланням на timesofindia.indiatimes.

    "Спорт генерує 2% ВВП Іспанії, з яких Ла-Ліга забезпечує 1,37%, 185 тис. робочих місць і 4,1 млрд євро податкових надходжень", - розповів він.

    Разом з тим, Тебас вважає, що Іспанії необхідно переглянути свою податкову політику щодо місцевих футболістів.

    "Іспанія - країна з найгіршими податковими умовами для футболістів у Європейському союзі. В Італії, Франції і Великій Британії набагато вигідніші податкові умови для високопрофесійних спортсменів, що у кінцевому підсумку переманює наших талановитих гравців у ці країни. А слідом за відходом наших футболістів - йде наша національна і міжнародна цінність. Положення нашої ліги впаде, так само як і кількість робочих місць, які ми створюємо", - додав він.

    Нагадаємо, за оцінками експертів, столичний ФК "Динамо" за кілька років міг ухилитися від сплати податків у розмірі понад 400 млн грн.

    Все тому, що власники клубу платять дуже низьку офіційну заробітну плату гравцям, нараховуючи основні гонорари з офшорних компаній на Кіпрі.

    Дмитро Нечаєв

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.