• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бокс очолив рейтинг найбільш складних видів спорту

    Опубликовано: 2020-06-24 17:30:17

    Фахівці "ESPN" провели дослідження стосовно рейтингу видів спорту за рівнем складності, передає УНН з посиланням на "ESPN".

    Очолили список бокс, за ним розмістилися хокей і американський футбол. Баскетбол зайняв в рейтингу четверте місце, п’яте — боротьба. Футбол опинився на 10-му місці, теніс на сьомому.

    Відзначимо, що регбі — 13, волейбол — 21, фехтування — 24, бадмінтон — 30.

    “Ми виділили 10 категорій і навичок, які відносяться до атлетизму, а потім попросили вісімку наших експертів визначити за шкалою від 1 до 10 вимоги для кожного виду спорту з цими 10 навичками. Потім ми підсумовували і усереднили отримані відповіді, отримавши число, що характеризує ступінь складності при занятті окремим видом”, — підкреслили укладачі рейтингу.

    Зауважимо,що до числа 10 навичок увійшли витривалість, сила, енергія, швидкість, спритність, гнучкість, стресостійкість, стійкість, координація рук і очей, а також аналітичні здібності.

    Сергій Куркович

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.