• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні розробляється програма переходу на сучасні види озброєнь - Таран

    Опубликовано: 2020-06-12 18:00:43

    В Україні розробляється програма переходу на сучасні види озброєнь, яка базуватиметься на науковому підході щодо оцінки загроз та кроків, які здійснюються на шляху переозброєння Збройних сил. Про це під час брифінгу щодо 100 днів роботи уряду повідомив сьогодні міністр оборони України Андрій Таран, передає кореспондент УНН.

    “Перші 100 днів першочергова увага була приділена головному завданню забезпеченню високої обороноздатності країни... Нам вдалося запобігти занесенню коронавірусної інфекції в підрозділи, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил... Створено систему управління Збройними силами сумісно зі структурами систем управління держав-членів НАТО, наша мета незмінна — повноправне членство в Альянсі, їй підпорядковується оборонна реформа, саме у цьому напрямі розвиваються Збройні сили України”, — зазначив він.

    За його словами, основні напрямки оборонної реформи будуть відображені у стратегії воєнної безпеки України та стратегічному оборонному бюлетені.

    “Розробляється програма переходу на сучасні види озброєнь, яка базуватиметься на науковому підході щодо оцінки загроз та кроків, які здійснюються на шляху переозброєння Збройних сил. Впровадження цієї програми дасть можливість адекватно реагувати на сучасні виклики і загрози. В цьому контексті необхідно відзначити підтримку Міністерства оборони України нашими іноземними партнерами. Створюючи нові канали комунікації із суспільством, військовими та ветеранами військової служби, завершується опитування громадської думки щодо можливих шляхів підвищення привабливості військової служби та напрямків удосконалення соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей”, — додав Таран.

    Нагадаємо, в межах візиту української делегації в Білорусь відбулася зустріч міністра оборони України Андрія Тарана з міністром оборони Республіки Білорусь генерал-майором Віктором Хреніном, які обмінялися думками з актуальних питань міжнародної безпеки.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.