• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кулеба повідомив, за яких умов українці зможуть відновити подорожі світом

    Опубликовано: 2020-06-05 17:00:16

    В’їзд для українців до інших країн відкриють, коли кількість хворих на COVID-19 в Україні знизиться і інцидентність буде в межах дозволеного - країна дуже близько до цього порогу. Про це під час години запитань до уряду розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН.

    "Ми ведемо перемовини з усіма країнами, які становлять інтерес для українців, як точки, в які вони планують поїхати цього літа. Під час ухвалення цими країнами рішень щодо допуску громадян України - немає проблеми з довірою до статистики, немає проблеми з довірою до кількості тестів – це проблема цифр як таких, тому що встановлений певний ліміт кількості хворих на 100 тисяч населення. Ми знаходимося дуже близько до цього порогу – і, незначне навіть, покращення дозволить нам вписатися у стандарти, і в’їзд для українців буде відкритий", – повідомив Кулеба.

    Додамо, що з 15 червня деякі країни Євросоюзу, такі як Чорногорія і Греція, скасовують заборону для виїзду іноземних туристів. Проте України в цьому списку поки немає через все ще значну кількість хворих на COVID-19.

    Нагадаємо, що відсьогодні, з 5 червня, в Україні дозволяється відновити внутрішнє авіасполучення, а з 15 червня - міжнародне авіасполучення з державами, які відкрили аеропорти для рейсів з України.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.