• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медикам, які працювали з людьми, у яких не підтвердили COVID-19, теж пообіцяли доплату

    Опубликовано: 2020-05-25 09:15:23

    Медики екстреної медичної допомоги, які виїжджали на виклик до людей з підозрою на коронавірус також отримають доплати, незважаючи на те, був підтверджений COVID-19 чи ні. Про це заявила на конференції щодо оплат медзакладам, які працюють з COVID-19 керівник Національної служби здоров’я України Оксана Мовчан, передає кореспондент УНН.

    "НСЗУ сплачує за пакетом, який тимчасовий за квітень. Оплата роботи екстреної меддопомоги... вона включає всі абсолютно виїзди з підтвердженими випадками та ні…Так само розрахунок постійного пакету з травня-місяця: він включає в себе обрахунки вартості надання такої допомоги. Він включає у себе пацієнтів, у яких не підтвердиться такий діагноз", - додала Мовчан.

    Нагадаємо, Національна служба здоров’я України направила 125 млн грн за квітень центрам екстреної медичної допомоги, які борються з коронавірусною хворобою. Наразі у двох областях центри виплатили доплати медикам, які працюють з цією хворобою.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.