• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні рівень смертності від COVID-19 коливається від 2,7% до 2,9% - Шмигаль

    Опубликовано: 2020-05-22 09:15:17

    В Україні рівень смертності від коронавірусної хвороби COVID-19 коливається від 2,7% до 2,9%. Про це Президенту України Володимиру Зеленському повідомили на традиційній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби Президента.

    “На нараді обговорили подальше дотримання правил безпеки в умовах переходу до адаптивного карантину. Карантин показав себе як найбільш дієвий спосіб боротьби з коронавірусом. На це вказує не лише статистика поширення вірусу в інших країнах, а й рівень смертності, повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Наприклад, у Швеції показник смертності 6,25%, у Великій Британії — 5,7%, тоді як в Україні він коливається від 2,7% до 2,9%”, — повідомили у Президента.

    Зі слів Зеленського, ці цифри “вкотре доводять, що Україну врятували вчасно запроваджені карантинні заходи та великий відсоток людей, які їх дотримувалися”.

    “Треба, щоб ці показники не справили оманливе враження, щоб люди не думали, що тепер до небезпеки коронавірусу можна ставитися недбало”, — додав він.

    Як повідомляв УНН, в Україні на 8:30 21 травня зафіксовано 19 706 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 579 — летальні.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.