• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До України повернулися близько 300 осіб з Амстердама та Афін - ДПСУ

    Опубликовано: 2020-05-14 09:15:56

    Минулої доби до "Борисполя" прибули авіарейси з Амстердама та Афін, якими повернули близько 300 осіб. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передає УНН.

    "Минулої доби аеропорт "Бориспіль" прийняв два авіарейси – з Амстердама та Афін. Всього прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" оформили 287 громадян, які прибули цими літаками", - йдеться у повідомленні.

    У ДПСУ зазначили, що охоронці кордону в обов’язковому порядку провели температурний скринінг кожного пасажира. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено. Також жоден з пасажирів не скаржився на самопочуття.

    Усі без винятку пасажири встановили мобільний додаток "Дій вдома" та зобов’язалися знаходитись на самоізоляції за вказаними у ньому адресами.

    Як повідомлялося в УНН, раніше у міжнародному аеропорту "Бориспіль" оформили евакуаційні рейси з ОАЕ та Вірменії — повернулися ще понад 300 людей.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.