• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В ОПЕК прогнозують ціни на нафту на рівні 40 доларів за барель у другій половині року

    Опубликовано: 2020-04-27 16:30:09

    В ОПЕК очікують, що рівень цін на нафту складе 40 доларів за барель у другій половині цього року. Про це завив міністр енергетики Алжиру Мохамед Аркаб у неділю в інтерв'ю алжирському радіо, передає УНН із посиланням на Shafaq News.

    Аркаб пояснив, що за прогнозами організації ціни на нафту виростуть протягом травня і червня в середньому до 35 доларів за барель у зв'язку з реалізацією угоди про скорочення видобутку.

    Міністр енергетики Алжиру вказав, що ринки почали давати позитивні сигнали в останні кілька днів, після великого спаду в середині минулого тижня.

    Як повідомлялося в УНН, ОПЕК, Росія та інші нафтовидобувні країни 12 квітня домовилися у неділю скоротити видобуток на рекордні обсяги, що становить близько 10% світових поставок, щоб підтримати ціни на нафту в умовах пандемії коронавірусу.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.