• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Метро на Виноградар планують відкрити в грудні 2021 року – Кличко

    Опубликовано: 2020-04-22 18:00:02

    У Києві будівництво метро на Виноградар триває за планом попри введений карантин для боротьби з поширенням COVID-19. Його відкриття заплановане на грудень 2021 року. Про це заявив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

    “Фахівці вже майже закінчили збирати величезний прохідницький комплекс, згідно з проектом, прохідний щит почне роботу з боку станції „Мостиська“ й фінішує майже через 1,3 км біля станції „Сирець“. Як кажуть фахівці, на ці роботи їм знадобиться близько 6 місяців. Сьогодні роботи будівництва нових станцій та перегонів на метро Виноградар тривають на всіх майданчиках. Представники „Київметробуду“ зазначають, що компанія отримує фінансування від міста в повному обсязі й робить все, щоб в грудні 2021 року дві нові станції метро на Виноградар були відкриті”, — розповів Кличко.

    За його словами, ці станції будуть перевозити понад 90 тисяч пасажирів за добу.

    Нагадаємо, українцям показали прогрес будівництва метро на Виноградар.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.