• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британські вчені шукають добровольців для випробування вакцини від коронавірусу

    Опубликовано: 2020-04-22 17:30:15

    Британські вчені просять добровольців взяти участь у випробуванні вакцини від коронавірусу на людях, яке відбудеться у червні. Про це повідомляє УНН із посиланням на CNN.

    "Дослідники вакцини від коронавірусу у Лондоні просять добровольців взяти участь у випробуваннях на людях у червні", - йдеться у повідомленні.

    Вказано, що команда Імперського коледжу у Лондоні проводить випробування на тваринах ще з лютого і отримала державне фінансування для пришвидшення своєї роботи.

    "Ми шукаємо добровольців, які братимуть участь у нашому випробуванні у червні. Вони будуть першими добровольцями, які отримають вакцину. Ми вивчимо, які дози дають нам найкращу імунну відповідь і не показують ніяких проблем із переносимістю. У будь-якому клінічному випробуванні завжди є елемент ризику, але ми намагаємось усунути ці елементи і максимально звести їх до мінімуму", - сказав професор Робін Шатток.

    Зазначається, що дані досліджень показують, що у тварин вакцина має позитивний ефект.

    На думку професора Робіна Шаттока, коронавірус не такий складний, як інші захворювання.

    "Він дуже відрізняється від грипу, який змінюється щороку. У науці є дуже високий шанс на отримання вакцини", - сказав Робін Шатток.

    Нагадаємо, вчені Оксфордського університету приступлять до випробувань потенційної вакцини від коронавірусу на людях вже цього четверга.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.