• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністри закордонних справ країн ЄС сьогодні проведуть переговори з Україною

    Опубликовано: 2020-04-21 16:30:43

    Сьогодні міністри закордонних справ країн ЄС проведуть відеоконференцію з українською стороною. Про це повідомляє у Twitter брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передає УНН.

    "У другій половині дня міністри закордонних справ ЄС проведуть відеоконференцію зі своїм колегою з України, замінивши обід, який вони повинні були провести у Брюсселі. "Східне партнерство" також на порядку денному у Раді з закордонних справ завтра", - повідомив журналіст.

    У той же час, згідно з порядком денним, відеоконференція міністрів закордонних справ має відбутися 22 квітня.

    "Міністри проведуть оцінку політики і підходу ЄС до східного сусідства в світлі пандемії COVID-19. Міністри будуть приділяти особливу увагу Україні і регіону "Східного партнерства", - сказано у повідомленні на сайті ЄС.

    Також наголошується, що головувати на зустрічі буде верховний представник ЄС із зовнішньої політики і безпеки Жозеп Боррель.

    Як повідомлялося в УНН, на минулому тижні віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадим Пристайко провів зустріч з міжнародними партнерами ВООЗ, ООН та ЄС в рамках єдиного механізму координації надання Україною міжнародної допомоги у протидії поширенню коронавірусу.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.