• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За цей опалювальний сезон кияни спожили на 3,2 млрд грн менше газу, ніж у попередньому

    Опубликовано: 2020-04-08 17:30:55

    У цьому опалювальному сезоні підприємтсво "Київтеплоенерго" спожило газу на 5,5 млрд грн, що на 3,2 млрд грн менше, ніж у минулому опалювальному сезоні. Про це повідомив на брифінгу директор СП "Енергозбут" КП "Київтеплоенерго" Костянтин Лопатін, передає кореспондент УНН.

    "У цьому опалювальному сезоні нашим підприємством було спожито майже 1 млрд кубів газу на суму 5,5 млрд грн. Проте у попередньому опалювальному сезоні це було майже 1,2 млрд кубів вартістю 8,7 млрд грн", - сказав Лопатін.

    За його словами, також відбулося і зменшення обсягів виробництва теплової енергії.

    "Проте працюючи в реаліях нового ринку електричної енергії нашим підприємством, не збільшуючи обсяги споживання природного газу, було збільшено обсяги виробництва електричної енергії на 7,5% у порівнянні із попереднім роком", - додав Лопатін.

    Нагадаємо, у квітні кияни отримають квитанцію за березень, у якій окремо буде винесено платіж за обслуговування будинкових лічильників тепла і гарячої води. Такі внески доведеться сплачувати раз на квартал.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.