• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна на міжнародній виставці інформаційних і телекомунікаційних технологій ЦеБІТ - 2006

    Опубликовано: 2006-03-09 11:21:00

    Міжнародний ярмарок інформаційних технологій, телекомунікацій і програмного забезпечення ЦеБІТ - подія світового значення, на яку з нетерпінням чекають і до якої ретельно готуються всі, хто робить ставку на інформаційно-комунікаційні технології.

    Сьогодні, 9 березня, у м. Ганновер (Федеративна Республіка Німеччина) розпочинає роботу Міжнародна виставка інформаційно-комунікаційних технологій ЦеБІТ -2006, яка триватиме до 15 березня.

    Цього року акценти зроблені на розвиток інформаційних технологій, програмного забезпечення, аутсорсінгу. Відповідно до цього, національна експозиція України на ЦеБІТ -2006 розташовується у павільйоні №8 „IТ Outsourcing Services”, що відповідає сучасним напрямкам розвитку ІКТ в Україні.

    Розроблено нову концепцію участі України у ЦеБІТ, якою передбачено запровадження 2-річного циклу підготовки та фінансування участі нашої держави у ЦеБІТ, а також надання державної фінансової підтримки малим і середнім підприємствам та громадським організаціям ІКТ- сектору.

    Делегацію України на ЦеБІТ -2006 очолює заступник Міністра транспорту та зв’язку Василь Гандабура. У складі делегації - Директор Державного департаменту з питань зв’язку та інформатизації Георгій Бутенко, начальники управлінь Держзв’язку, генеральний директор УДППЗ “Укрпошта” Ігор Кравець, представники ІТ-спільноти, виробників телекомунікаційного обладнання та програмного забезпечення.

    Національну експозицію України представляють Міносвіти і науки, Мінпромполітики, Національна академія наук України, Асоціація ІТ України - усього 33 організації. У результаті широкого обговорення формування об’єднаної експозиції компаній малого та середнього ІТ-бізнесу після проведення низки нарад із залученням представників ІТ-громадськості та ІТ-бізнесу було покладено на Асоціацію „ІТ України”. Об’єднана експозиція компаній малого та середнього ІТ-бізнесу розташується у складі Національної експозиції України.

    Інф. Держзв'язку

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.