• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ряд українських лікарів об'єдналися у спільноту для надання консультації онлайн

    Опубликовано: 2020-03-25 17:00:38

    Ряд українських лікарів об’єдналися для надання консультацій громадянам онлайн у зв’язку з пандемією COVID-19, пише УНН з посиланням на Facebook-спільноту “Клуб свідомих українських медиків”.

    “Ми просто роз’яснюємо людям, що їм просто треба сидіти вдома і не перенавантажувати лікарні „холостими“ відвідування, під час яких Ви точно схопите той самий вірус... А якщо ми під час опитування розуміємо, що є хоч підозра на критичний стан — ми розповідаємо що робити і які симптоми проговорити оператору „швидкої“ щоб вони до Вас виїхали”, — вказано у дописі.

    “Крім того, до цих лікарів треба звертатись тільки ц разі, якщо Ваш сімейний лікар не на зв’язку, а швидка не виїжджає до Вас. Якщо Ваш сімейник на зв’язку та адекватно консультує Вас — це найкращий спосіб отримати медичну допомогу. Ніяка дистанційна консультація не замінить огляд і аналізи, але якщо інших варіантів не має — то до нас”, — додали у повідомленні.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.