• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробник парфумів для Dior, Givenchy і Guerlain робитиме безкоштовні санітайзери для рук

    Опубликовано: 2020-03-16 18:00:25

    Концерн LVMH (Louis Vuitton) заявив у неділю, що його косметичний підрозділ буде виробляти велику кількість дезінфікуючих засобів для рук на тлі швидкого поширення коронавірусу у Франції, передає УНН із посиланням на Reuters.

    "LVMH буде використовувати виробничі лінії своїх парфюмерно-косметичних брендів... для виробництва великої кількості водно-спиртових гелів з понеділка", - йдеться у заяві LVMH.

    "Ці гелі будуть безкоштовно доставлятися до органів охорони здоров'я", - додав LVMH.

    LVMH - французька група, що працює в шести секторах: вина і спиртні напої, модні і шкіряні товари, парфумерія та косметика, годинники і ювелірні вироби, вибіркова роздрібна торгівля та інші види діяльності.

    Концерн випускає продукти для таких брендів, як, зокрема, Moet & Chandon, Krug, Veuve Clicquot, Hennessy і Chteau d'Yquem, Luis Vuitton, Christian Dior і Givenchy.

    Як повідомлялося в УНН, загальна кількість заражених коронавірусом SARS-CoV-2 за межами Китаю, де в кінці минулого року стався спалах цього захворювання, перевищила кількість випадків інфікування в КНР.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.