• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта працює у звичайному режимі, але змінила правила відвідування на час карантину

    Опубликовано: 2020-03-16 16:30:14

    Укрпошта продовжує працювати у звичайному режимі, проте у період карантину для протидії коронавірусу з’явилось кілька правил відвідування, що допоможуть зберегти здоров’я відвідувачів та працівників. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передає УНН.

    “Укрпошта працює для вас у звичайному режимі, і ми будемо робити все, щоб ви зручно змогли скористатися нашими послугами, навіть у період карантину. Але ми просимо вас звернути увагу на деякі зміни, які допоможуть зберегти здоров’я вам та нашим працівникам”, — написав Смілянський.

    Так, відбулись наступні зміни, і відвідувачам рекомендують:

    не заходити за жовту (сіру) лінію, якщо біля стійки обслуговується клієнт. Підходьте лише тоді, коли вікно вільне.
    якщо бачите чергу, не заходьте у відділення (за нормальної погоди), почекайте, будь ласка, і зайдіть, коли черга стане меншою.
    в Укрпошті працюють “щасливі години”, коли комісія за сплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після. Якщо у вас є така можливість, приходьте після 13:00, щоб найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для короновірусу змогли скористатися нашими послугами вранці.
    Як раніше повідомляв УНН, компанія й надалі доставлятиме пенсії та грошові виплати мільйонам клієнтів, особливо пенсіонерам, які є найбільш вразливою категорією можливого інфікування коронавірусом.

    Нагадаємо, що в Україні лабораторно підтверджено уже п’ять випадків коронавірусної інфекції COVID-19.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.