• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд заявив про передачу близько півтисячі об’єктів на приватизацію

    Опубликовано: 2020-03-03 18:00:25

    На сьогоднішньому засіданні Кабінет міністрів України прийняв рішення про передачу ще 431 об’єкта на приватизацію. Про це на брифінгу за підсумками засідання уряду повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент УНН.

    "Сьогодні уряд прийняв рішення про передачу ще 431 об’єкта на приватизацію до Фонду держмайна України готуватись, і за прозорою процедурою, через онлайн-конкурси, через процедуру, передбачену "великою приватизацією", будуть протягом певного періоду часу реалізовуватись", - сказав Гончарук.

    Прем’єр нагадав, що минулого року на приватизацію було передано понад 500 об’єктів.

    "В сукупності це понад 900 об’єктів… До речі, це не лише дрібні об’єкти. Там є і серйозні підприємства, такі як корупційні годівниці "АртемСіль", ДПЗКУ, "Хліб Україна" тощо", - додав він.

    Нагадаємо, раніше заступник міністра економіки Павло Кухта повідомив, що в Україні існує 3,7 тисяч державних підприємств, з яких під приватизацію Кабмін планує передати 1 тисячу.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.