• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У іноземних військових виникли проблеми через відсутність закону про допуск в Україну

    Опубликовано: 2020-03-02 17:30:41

    До Міністерства оборони України доходять звернення іноземних партнерів щодо наявності проблемних ситуацій на тлі критичної ситуації з розглядом законопроекту №3003 про допуск іноземних військових на навчання у 2020 році. Про це на погоджувальній раді заявив голова Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич, передає кореспондент УНН.

    "З приводу закону №3003 про допуск підрозділів Збройних сил інших держав: ситуація вже критична. Хочу зазначити, що до Міністерства оборони України доходять звернення іноземних партнерів щодо наявності проблемних ситуацій. Наведу два приклади. У канадської сторони виникли проблеми з логістичним забезпеченням своїх збройних сил, залучених до підготовки визначених підрозділів ЗСУ за стандартами провідних держав світу. Також представники ЗС Республіки Польща не змогли прибути на територію України з озброєнням та обладнанням в рамках підготовки особового складу військовий частин та підрозділів ЗСУ за участю польських інструкторів", - сказав Завітневич.

    Він висловив надію, що у середу на позачерговому пленарному засіданні буде розглянуто цей законопроект.

    Нагадаємо, 10 лютого Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Раді ухвалити за основу та в цілому законопроект №3003 про допуск іноземних військових на навчання в Україні у 2020 році, поданий та визначений як невідкладний Президентом України Володимиром Зеленським.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.