• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інформаційне повідомлення від МПЕУ

    Опубликовано: 2006-03-06 12:20:00

    Сьогодні, 6 березня, на атомних станціях України в роботі 13 з 15 енергоблоків.

    3 березня о 13 год. 38 хв. після закінчення ремонтних робіт і проведення теплових випробувань турбогенератора підключено до мережі енергоблок № 2 Хмельницької АЕС.

    На енергоблоці № 1 Южно-Української АЕС з 3 березня триває поточний ремонт. Реакторна установка перебуває в режимі «холодного зупинення». Ведуться підготовчі роботи до демонтажу збуджувача і виведення ротора генератора із статора. 

    Відповідно до раніше поданої заявки 3 березня о 15 год. 03 хв. розпочато розвантаження, і того ж дня о 23 год. 24 хв. енергоблок № 3 Рівненської АЕС відключено від мережі. Для усунення нещільності в системі водневого охолодження генератора. Проводиться опресування обмотки статора.

    Подається заявка на розвантаження енергоблока № 6 Запорізької АЕС по 30 МВт кожні три доби у зв’язку з переведенням реакторної установки в режим потужносного ефекту. З 21 березня блок має бути виведено в середній плановий ремонт.

    Перенесено заявку на виведення в середній плановий ремонт енергоблока № 4 Рівненської АЕС.

    Диспетчерські графіки генерації становлять: для ЗАЕС – 5 300 МВт, РАЕС – 1 685 МВт, ЮУАЕС – 2 020 МВт, ХАЕС – 2 000 МВт.

    Минулої доби, 5 березня, станціями вироблено 265,35 млн. кВтг електроенергії.

    Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на промислових майданчиках  АЕС – у межах норми.

    Міністерство палива та енергетики  України






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.