• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві на школі фермера ФАО розкажуть про економічну ефективність застосування ґрунтозахисних технологій

    Опубликовано: 2020-02-24 08:56:24

    Подія відбудеться 26 лютого 2020.

    Дев’ятий та останній в рамках проекту ФАО тренінг щодо ґрунтозберігаючих технологій у землеробстві пройде 26 лютого на території державної установи «Агроосвіта», що у Києві за адресою вул. Смілянська, 11.

    Цього разу під час теоретичної та практичної частин тренінгу фахівці розповідатимуть про економічну ефективність ґрунтозберігаючих технологій. Адже агробізнес, попри інвестиційну привабливість, залишається одним із найбільш ризикованих видів господарської діяльності, що зумовлено непередбачуваним впливом як погодно-кліматичних (в умовах природного вологозабезпечення, тобто без зрошення), так і ринкових чинників. Все це потребує об’єктивної оцінки ефективності ведення бізнесу та пошуку його слабких і сильних сторін.

    Економічна ефективність – один із трьох наріжних каменів стійкості та стабільності ґрунтозахисного сільськогосподарського виробництва. Під час теоретичної частини науковці обґрунтують доцільність інвестицій у збереження та підвищення природної родючості ґрунту за рахунок збільшення вмісту органічної речовини та покращення стану ґрунтів. Під час практичної частини спікери тренінгу, які вже впроваджують на своїх господарствах ґрунтозахисні технології, розкажуть, як визначити економічно вигідні заходи, як порівняти економічну ефективність та стійкість різних бізнес-моделей ведення землеробства та як визначити вартість використання водних ресурсів, зелених добрив (сидератів), ґрунтового біорізноманіття, сівозмін, різних способів обробітку ґрунту.

    Тренінг проводиться для осіб, чия діяльність спрямована на відновлення та підвищення родючості ґрунтів, зростання економічної ефективності діяльності сільгосппідприємств: керівників, економістів, агрономів, фермерів, а також науковців, викладачів освітніх закладів аграрного спрямування, державних посадовців.

    Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації, що триває до 24 лютого за посиланням: http://bit.ly/FFS-9.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.