• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Велика Британія буде оцінювати балами потенційних іммігрантів

    Опубликовано: 2020-02-19 18:00:37

    Уряд Великої Британії планує після завершення перехідного періоду після виходу з Євросоюзу (Brexit) змінити міграційну систему. Щоб залишитися, мігранту потрібно буде набрати певну кількість балів - 70. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

    Так, уряд закликає роботодавців відмовитися від "дешевої робочої сили" з Європи та інвестувати в збереження персоналу і розвиток технологій.

    Міністерство внутрішніх справ країни заявило, що громадяни ЄС і країн, що не входять до ЄС, які прибувають до Британії, будуть оцінюватися однаково після 31 грудня, коли завершиться режим вільного пересування з Євросоюзом.

    "Уряд прагне скоротити загальну міграцію до Великої Британії, тому хоче створити імміграційну систему, засновану на балах - як і було обіцяно у виборчому маніфесті. Відповідно до цієї схеми, іноземні працівники, які хочуть приїхати до Великої Британії, повинні будуть говорити англійською мовою і пропонувати кваліфіковані послуги роботодавцю", - повідомляють у виданні.

    Якщо іноземні працівники відповідають цим критеріям, то отримують 50 балів. Однак в цілому мігранти повинні набрати 70 балів, щоб мати можливість працювати у Великій Британії, причому бали також нараховуються за кваліфікацію, пропонований оклад і роботу у секторі, де є потреба у співробітниках.

    При цьому уряд виключає можливості для низькокваліфікованих робітників, закликаючи бізнес "адаптуватися і пристосовуватися" до кінця вільного пересування між країнами ЄС і Британією.

    Нагадаємо, що Велика Британія офіційно вийшла зі складу Європейського Союзу.

    Як раніше повідомляв УНН, ЄС після Brexit відкрив диппредставництво в Лондоні.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.