• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент доручив уряду вжити додаткових заходів для попередження наслідків весняної повені

    Опубликовано: 2006-03-06 09:20:00

    Президент України Віктор Ющенко звернувся до Кабінету Міністрів з листом, у якому закликав уряд вжити додаткових заходів для попередження можливих наслідків весняної повені.

    «Мені відомі зусилля, які Кабінет Міністрів України докладає в підготовці до подолання цієї небезпеки», – зазначив Президент. Однак, підкреслив він, ускладнення ситуації останнім часом через погіршення погодних умов – зокрема сильні опади та промерзання ґрунтів – вимагає додаткових системних заходів для попередження серйозної шкоди, яка може бути завдана господарствам.

    В. Ющенко також наголосив на важливості співпраці в цьому питанні державних органів влади з органами місцевого самоврядування й громадськістю, звернув увагу на необхідність проведення активнішої роз’яснювальної роботи серед населення.

    «Влада повинна діяти оперативно, професійно й рішуче, аби попередити можливі наслідки стихійного лиха», ­– підкреслив Президент.  

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.