• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виборчі комісії забезпечать сучасними засобами зв'язку

    Опубликовано: 2006-03-03 17:53:00

    Державним департаментом з питань зв’язку та інформатизації підготовлено та затверджено План заходів щодо забезпечення засобами зв’язку виборчих комісій на період підготовки та проведення виборів 2006 р.

    За інформацією секретаря оперативної групи ВАТ “Укртелеком”, для Центральної виборчої комісії організовано 2 цифрових потоки на 60 ліній, а окружні виборчі комісії телефонізовані на 70%. У лютому 2006 р. проведена спільна нарада з представниками ЦВК щодо роботи інформаційно-аналітичної системи “Вибори”. Наразі планується проведення наради з ЦВК щодо роботи телеграфу.

    За оперативною інформацією УДППЗ “Укрпошта”, вже створені робочі групи та графіки чергувань на рівні генеральної та обласних дирекцій. Окрім того, направлений лист ЦВК щодо організації роботи відділення поштового зв’язку, який обслуговує ЦВК.

    Державним підприємством “Спецзв’язок” розроблений план заходів щодо співпраці з ЦВК.

     Інф. Держзв'язок

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.