• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Бондар зустрівся з послом Куби в Україні

    Опубликовано: 2006-03-03 17:29:00

    Cьогодні, 3 березня 2006 р., відбулась зустріч Міністра транспорту та зв’язку України Віктора Бондаря з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Куба в Україні Хуліо Гармендія.

    Були обговорені напрямки співробітництва двох країн у області транспорту. Сторони  відзначили необхідність якнайшвидшого встановлення прямого авіасполучення між Україною та Кубою. Віктор Бондар пообіцяв задіяти всі можливості очолюваного ним відомства для сприяння організації прямого авіарейсу Київ-Гавана. Авіаційна галузь, на думку співрозмовників, є однією з найперспективніших для активізації співпраці двох країн. Куба сьогодні експлуатує літаки сімейства АН, минулого року майже 200 кубинських льотчиків пройшли стажування  на тренажерних комплексах АНТК імені Антонова. Україна сьогодні готова запропонувати Кубі  сучасні літаки нового покоління під маркою „Антонов” – середньо магістральні лайнери „АН-140” та „АН-148”.

    Посол Куби висловив  українській стороні зацікавленість своєї країни у оновленні парку міського автотранспорту, автобусів для міжміських перевезень та  рухомого складу залізниць.

    Пан Хуліо Армендія вручив Міністру транспорту та зв’язку України запрошення від його кубинського колеги взяти участь у Міжнародному ярмарку транспорту, що відбудеться на Кубі у вересні цього року.

    Інф. Прес-служба МТЗУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.