• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підписання Програми співпраці між МОП та Україною на 2006-2007 роки "Гідна праця в Україні"

    Опубликовано: 2006-03-03 16:01:00

    3 березня відбулась церемонія підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством праці та соціальної політики, соціальними партнерами в Україні та МОП.

    В основі запропонованої програми „Гідна праця в Україні” – три пріоритетні напрями, які спрямовані на посилення процесу демократизації, сприяння можливостям зайнятості та наближення до Європейських стандартів.

    Програма є продовженням успішного співробітництва між Україною та Міжнародною Організацією Праці і базується на попередніх досягненнях та отриманому досвіді.

    Міністр праці зазначив, що він радий привітати наших соціальних партнерів, представників об’єднань роботодавців і профспілок, і вважає, що  є всі підстави відзначити цей день як особливий для міністерства праці та соціальної політики, об’єднань роботодавців, об’єднань профспілок як відкриття нової сторінки в стосунках з міжнародною організацією праці.

    За словами Івана Саханя, Міністерство праці та соціальної політики України тривалий час співпрацює з такою авторитетною інституцією, як Міжнародна Організація Праці, та має позитивний досвід роботи: опрацювання такого основоположного документу, як трудовий кодекс, створення і допомога в становленні інспекції праці, запровадження модульної системи навчання безробітних і зайнятого населення.

    Міністр зауважив, що перша частина роботи зроблена  і є необхідність рухатись дали. „Тим документом, якій ми сьогодні підписали, передбачено реалізацію нових завдань, що є винятково важливими для України. Вони спрямовані, перш за все, на розвиток соціального діалогу в Україні, на підтримку рівних можливостей зайнятості для чоловіків та жінок, подальше наближення українського трудового законодавства до європейських стандартів”,  - вважає міністр праці та соціальної політики України.

    Іван Сахань повідомив, що стоять конкретні заходи, які будуть реалізовані спільно з МОП. „Я переконаний, вони дадуть поштовх всій нашій спільній роботі”, - сказав Міністр.

    „Ці наші спільні рішення, спільні підходи, -  я маю на увазі і представників уряду, і представників профспілок, і представників об’єднань роботодавців, -  спрямовані на вирішення питань та створення умов, пов’язаних з гідною працею в Україні”.

    Инф. Міністерство праці та соціальної політики України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.