• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Світовий банк готовий допомагати постраждалим від поширення коронавірусу країнам

    Опубликовано: 2020-02-04 17:00:46

    Світовий банк висловив готовність надавати фінансову підтримку країнам, що постраждали від спалаху нового коронавірусу з Китаю. Про це йдеться в заяві Групи Світового банку, опублікованому напередодні, передає УНН.

    "В міру поширення нового коронавірусу, Група Світового банку переглядає фінансові та технічні ресурси, які можна швидко мобілізувати для надання підтримки постраждалим країнам і надання допомоги в проведеній рятувальній роботі, спрямованій на припинення передачі та пом'якшення впливу цього вірусу", - йдеться у заяві.

    Світовий банк також закликав всі країни зміцнити системи реагування та епіднагляду за охороною здоров'я. Група заявила, що тісно координує свої дії з міжнародними партнерами для надання підтримки країнам у подоланні глобальної надзвичайної ситуації в області охорони здоров'я, а також відстежує більш широкі економічні і соціальні наслідки цієї кризи.

    "Ми підтримуємо зусилля Китаю по реагуванню, включаючи його зусилля по підтримці стійкості економіки. Ми визнаємо, що саме найбідніші країни і найбільш вразливі групи населення найчастіше страждають від глобальної нестабільності, подібних до цих. Група Світового банку готова підтримати всіх наших країн-клієнтів, особливо найбідніші і найбільш вразливі, щоб допомогти впоратися зі зростаючим впливом цієї кризи на людей", - сказано у заяві.

    Як повідомлялося в УНН, станом на ранок 4 лютого, загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в Китаї становило 20 438, збільшившись на 3 235 випадків за попередній день - демонструючи зростання більш ніж на 18%. Число загиблих в Китаї зараз становить 425 осіб.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.