• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд затвердив план запобігання занесенню і поширенню в Україні коронавірусу

    Опубликовано: 2020-02-03 17:30:03

    У понеділок, 3 лютого, відбулось позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому урядовці затвердили план запобігання занесенню і поширенню на території держави нового коронавірусу 2019-nCoV з Китаю. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, передає УНН.

    "Про коронавірус. Затвердили план запобігання занесенню і поширенню на території України нового коронавірусу з Китаю", - написав Прем’єр.

    З його слів, уряд також розробляє плани на регіональному рівні для окремих областей.

    "Лікарні повинні підготуватися до можливого випадку захворювання, визначити потребу в ліках та обладнанні. Крім того, Уряд зобов'язує провести навчання в медичних закладах щодо готовності прийняти потенційних хворих. Міністерство охорони здоров’я має проконтролювати весь процес та допомогти методологічно", - йдеться в повідомленні Прем’єра.

    Як повідомляв УНН, минулого тижня Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив МЗС, ДСНС, Міноборони та Мінінфраструктури оперативно розробити план та організувати евакуацію громадян України з території Китаю через спалах інфекції.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.