• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна веде переговори про закупівлю партії американських локомотивів - Президент

    Опубликовано: 2020-01-31 17:30:53

    Міністерство інфраструктури України та Укрзалізниця вже ведуть переговори про закупівлю нової партії локомотивів американського виробництва. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський після переговорів з Держсекретарем США Майком Помпео під час зустрічі зі ЗМІ, передає кореспондент УНН.

    "Я впевнений, що 2020 рік стане роком, в якому ми відчутно збільшимо інвестиційну та торгівельну співпрацю між Україною та США. Ми зацікавлені разом з американською стороною посилити розвиток залізничної галузі України. Міністерство інфраструктури та Укрзалізниця вже ведуть переговори про закупівлю нової партії локомотивів американського виробництва", - сказав Президент.

    З його слів, Україна також активно взаємодіє з американськими партнерами і для успішного реформування оборонної промисловості.

    "Впевнений, це дасть імпульс для взаємовигідної кооперації з топовими оборонними компаніями США", - додав Зеленський.

    Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський вважає, що його візит до Вашингтона є правильним кроком для відносин обох країн.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.