• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку січня кияни здали на утилізацію більше 11 тисяч ялинок

    Опубликовано: 2020-01-24 18:00:46

    Із початку січня кияни здали на утилізацію в пункти прийому більше 11 тисяч новорічних ялинок. Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований, передає УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

    “Із 2 січня до 22 січня на екологічну утилізацію до пунктів прийому надійшло більше 11 тис. новорічних дерев”, — сказано у повідомленні.

    Так, зібрані дерева перероблять на щепу в спеціальному тріскоподрібнювачу і навесні використають для зберігання водного балансу лунок вічнозелених рослин у місті.

    Зазначається, що працюватимуть пункти до 1 лютого, але за необхідності їх роботу можна продовжити.

    “Правильна утилізація ялинок — важливий внесок у боротьбу з глобальним потеплінням. Двометрова ялина, розкладаючись на сміттєвому полігоні, викидає в атмосферу близько 16 кг вуглекислого газу. Якщо дерево спалити або переробити в тріску, вуглецевий слід можна зменшити у 5 разів”, — додається у повідомленні.

    Нагадаємо, комунальні підприємства по Києву зібрали близько 7 тисяч ялинок, які були залишені на вуличних ринках.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.