• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці їдуть працювати до ЄС попри попит у всьому світі - експерт

    Опубликовано: 2020-01-15 17:00:57

    Більшість українців їдуть працювати до країн ЄС, незважаючи на те, що попит на працевлаштування є по всьому світу. Зокрема, у Канаді та США. Про це УНН розповів президент Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник.

    "Нові напрямки у працевлаштуванні за кордоном будуть постійно відкриватися, бо робочі руки потрібні у різних країнах світу, в тому числі в Австралії, Канаді, США, Новій Зеландії тощо. Але найлегше знайти роботу та потрапити до роботодавця для більшості українців до країн Європи, особливо тих, що мають з нами спільний кордон. Отже, більшість все одно вибиратиме Польщу, Чехію та країни Балтії", - розповів експерт.

    Як раніше повідомляв УНН, українці чекають на відкриття ринку працевлаштування з Німеччиною для того, аби поїхати працювати саме у цю країну.

    Нагадаємо, за даними опитування, більшість українців найбільшою загрозою для країни вважають масову еміграцію.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.