• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як взяти кредит на покупку машини

    Опубликовано: 2020-01-03 21:09:32

    Нинішня економічна ситуація складається таким чином, що не завжди виходить швидко накопичити грошей на покупку автомобіля. Багато хто вдається до кредитів для якнайшвидшого здійснення своєї мрії. Адже машина зараз не розкіш, а необхідний засіб пересування.

    Умови автокредитування

    Можна оформити угоду з банком, який пропонує кредити на автомобіль. Автокредитування полягає у видачі грошей саме на покупку автотранспорту, а не на інші потреби. У більшості випадків банк сам розраховується з продавцем авто, клієнт не отримує гроші на руки. В даному випадку автомобіль виступає в якості застави. Якщо позичальник не виплачує борг, банк може конфіскувати машину. Деякі організації беруть певну суму початкового внеску, але є програми, які дозволяють взяти кредит без цього.

    Основні вимоги кредитних організацій до позичальника:

    • довідка з місця роботи про наявність постійного доходу;
    • загальний стаж роботи позичальника більше 2-3 років, на останній роботі від 5 -6 місяців;
    • вік від 21 року;
    • пенсіонери можуть отримати відмову в кредитуванні;
    • українське громадянство в обов'язковому порядку;
    • реєстрація постійного місця проживання в тому регіоні, де береться кредит.

    У кожній організації свої вимоги до позичальника. Гроші на кредит банк може видати в будь-якій валюті.

    Причини відмови в авто кредитуванні

    Не завжди вдається швидко і без проблем отримати кредит на покупку авто. Причиною відмови може бути наявність судимості у позичальника. Також необхідно, щоб зарплата відповідала вимогам банку. Вона повинна бути більше, ніж щомісячний платіж по поверненню боргу. Погана кредитна історія послужить вагомим аргументом для причини відмови в кредитуванні. Невідповідна вікова категорія позичальника теж веде до відмови, як і відсутність необхідних документів для отримання позики. Щоб банк видав кредит, потрібно мати презентабельний зовнішній вигляд, відповідну манеру спілкування, адекватна поведінка.

    З різних причин банк може повністю відмовити клієнту в кредитуванні або запропонувати угоду за завищеними ставками.

    Якщо ж кредит на автомобіль успішно виданий, необхідно не забувати про своєчасну виплату боргу. Процентні ставки в кожній організації різні. Можуть потребувати додаткової оплати за обслуговування рахунку. Потрібно уважно вивчати всі умови автокредитування.

    Також сума кредиту буде більше, ніж вартість автомобіля. Додається обов'язкова наявність страховки КАСКО. Автокредит неможливий без повного страхування транспорту. Сума страхових внесків відрізняється в кожному банку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.