• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У посольства США в Україні новий керівник

    Опубликовано: 2020-01-03 09:15:30

    Тимчасовою повіреною у справах США в Україні стала Крістіна Квін. Про це УНН повідомляє з посиланням на прессслужбу американського посольства у Києві.

    "Наша заступниця глави місії США в Україні, Крістіна Квін, тепер стала тимчасовою повіреною у справах США", - повідомили у дипломатичній установі США.

    Сама Крістіна Квін у відеозверненні, поширеному посольством, зазначила, що вже десь шість місяців перебувала в Україні на посаді заступниці голови місії США у Києві.

    "Для мене честь працювати наразі тимчасовою повіреною у справах США в Україні... Я із захопленням зустрічаю нові виклики й велику відповідальність на посту керівника команди посольства США в Україні", - вказала вона.

    Зі слів американської дипломатки, США тісно співпрацюють з українськими партнерами заради просування наших спільних цілей.

    "У той час, коли керівництво посольства змінюється, наша політика міцної підтримки України залишається стабільною.
    Команда нашого посольства й надалі працюватиме у тісному партнерстві з українським урядом та громадянським суспільством, підтримуючи суверенітет і територіальну цілісність України та реформи, які допоможуть Україні побудувати своє процвітаюче європейське майбутнє", - зазначила Квін.

    "Україна досягла значного прогресу за той короткий час, що я тут перебуваю, і я працюватиму над тим, щоб підтримка надавалася і надалі. Я з нетерпінням чекаю на співпрацю з колегами у Києві та Вашингтоні - а також з нашими українськими партнерами - заради подальшого зміцнення наших відносин", - підсумувала нова тимчасово повірена у справах США в Україні.

    Нагадаємо, до цього тимчасовим повіреним у справах США в Україні був Вільям Тейлор.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.