• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Маркарова розповіла, за якими податками перевиконано надходження до бюджету

    Опубликовано: 2019-12-20 16:30:21

    В Україні перевиконано надходження до бюджету за податками на доходи фізичних осіб та доходами підприємств. Про це під час години запитань до уряду у ВР повідомила міністр фінансів України Оксана Маркарова, передає кореспондент УНН.

    "У нас є перевиконання по податку на доходи фізичних осіб, тобто, зарплати зростають, робочі місця зростають, ми більше отримуємо, в цьому році вже отримали, податку на доходи фізичних осіб. Ми більше отримали податку на доходи підприємств, при чому я хочу зазначити, значно більше. Тобто, прибуток підприємств зростає, в тому числі завдяки макроекономічній ситуації. І ми отримали також більше по деяких інших податкових надходженнях", - сказала Маркарова.

    Як повідомляв УНН раніше, міністр фінансів України зазначила, що невиконання Державного бюджету за доходами у 2019 році є повністю контрольованим.

    Нагадаємо, раніше Мінфін заявив, що виплати за захищеними статтями - зарплата, пенсії, всі соціальні платежі - відбуваються за графіком, а решта платежів, які були зареєстровані вже в грудні, будуть проведені після аналізу їх пріоритетності разом з розпорядниками бюджетних коштів з огляду на невиконання доходів Держбюджету цього року.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.