• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В уряді хочуть дозволити громадянам спілкуватися з держорганами через месенджери

    Опубликовано: 2019-12-05 17:00:52

    Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив про намір запустити можливість спілкуватися для громадян з держорганами через месенджери. Про це Дубілет написав у Facebook, передає УНН.

    “Ми готуємо невелику революцію в тому, як державні органи взаємодіють з громадянами. Плануємо запустити можливість спілкуватися з держорганами через месенджери. Через ті самі месенджери, якими ви користуєтесь щодня в своєму смартфоні (також будуть веб-версії, якщо немає смартфона або просто зручніше з комп’ютера)”, — написав Дубілет.

    На його думку, з одного боку це має здешевити вартість одного контакту для бюджету, з іншого — дозволить обслуговувати громадян якісніше.

    “І найцікавіше. Ми запускаємо пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян в месенджерах з віддалених робочих місць. Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах”, — зауважив міністр.

    З його слів, уряд хоче зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу.

    “Днями ми запустили перші чат-консультації для Міністерства соцполітики. У найближчі місяці хочемо охопити всі основні напрямки”, — додав він.

    Нагадаємо, раніше Дубілет анонсував законопроект для спрощення взаємодії з податковою, зокрема, щодо скасування книги обліку для ФОПів, які не є платниками ПДВ.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.