• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні статус постраждалих від збройного конфлікту отримали 36 тисяч дітей - Денісова

    Опубликовано: 2019-11-26 17:30:17

    Уповноважена з прав людини в Україні Людмила Денісова повідомила про 36 тисяч дітей, які отримали статус постраждалих від збройного конфлікту на Донбасі. Про це вона повідомила на особистій сторінці в Facebook, інформує УНН.

    Під час вступного слова на міжнародній конференції "Забезпечення прав дитини в умовах збройного конфлікту", яка 26-27 листопада проходитиме в Києві, Денісова наголосила, що учасники зібралися для обговорення можливих шляхів посилення способів захисту дітей, які опинились в умовах збройного конфлікту та напрацювати відповідні рекомендації урядам держав.

    "В Україні налічується близько 36 тисяч дітей, які отримали статус постраждалих від збройного конфлікту. Водночас майже 25 тисяч дітей щоденно живуть і навчаються в так званій сірій зоні, а 177 закладів освіти знаходяться в зоні досяжності обстрілів", - повідомила Денісова.

    Як повідомлялося раніше, уповноважена також повідомила, що майже 200 тисяч дітей покинули тимчасово окуповані території через військову агресію РФ.

    Марк Омелянюк

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.